Persoonlijk

Personal update: het is even teveel & telefoonhoesje

Koffie

Het is al een tijdje geleden dat er een persoonlijke update online kwam. Ik heb enorm de behoefte om even van me af te schrijven, dus dit is een mooi moment. Ik heb het de laatste tijd onwijs druk gehad, waardoor er maandag ook geen artikel online kwam. Het is allemaal even teveel. Over dit, en meer, ga ik het vandaag hebben.

Een paar dagen geleden was het festival van mijn stage. Wekenlang hebben we eraan gewerkt. Ik was verantwoordelijk voor de knutselactiviteiten en het blote voetenpad (een pad met verschillende soorten materialen waar kinderen overeen kunnen lopen). Een paar uur voor het festival heb ik het blote voetenpad en de knutselactiviteiten klaargezet. Het was best veel werk. De rest van de dag heb ik de knutselactiviteiten begeleid. Het was erg druk want veel kinderen wilde knutselen. Ik ben continue in de weer geweest en heb bijna geen moment stilgezeten. Het was ontzettend leuk om te doen, maar wel erg vermoeiend. De dag eindigde minder leuk, want ik kreeg een grote splinter in mijn vinger. Ik moest naar de dokterspost en ze hebben gelukkig de splinter eruit gekregen. Door de drukte van de afgelopen tijd was het festival even de druppel. Het is allemaal even te veel. Vandaar dat er eergisteren ook geen artikel online is gekomen. De afgelopen dagen ben ik ook gewoon op stage geweest, maar ik heb wel even bij moeten slapen. Gelukkig gaat het nu iets beter.

Over ongeveer anderhalve week is mijn stage voorbij. Het is heel gek om te beseffen dat ik er dan een halfjaar stage heb gelopen. De tijd is ontzettend snel gegaan en ik heb mezelf ook echt zien groeien de afgelopen tijd. Dat is mooi om te zien. Na mijn stage heb ik een week carnavalsvakantie waar ik echt zin in heb. Daarna moet ik weer naar school. Eerlijk gezegd verlang ik er wel naar om weer naar school te gaan. Voor mijn stage zei ik alleen maar: ‘oh wat ben ik blij dat ik stage mag lopen!’, maar nu is het wel anders. Ik ben gaan realiseren hoe fijn school eigenlijk is. Voornamelijk om de tijden. Op stage moest ik 36 uur in de week werken, maar op school is dat wel anders. Ik vind het heerlijk dat ik straks wat meer tijd voor mezelf heb. Ik ben ook benieuwd naar mijn rooster, en hoop dat hij fijn is!

1

Verder heb ik eigenlijk niet veel meegemaakt. Ik ben vooral bezig geweest met stage. Wel heb ik een paar leuke pakketjes binnen gekregen! Waaronder een toffe speaker & portemonnee die ik mag testen voor mijn blog en een nieuw telefoonhoesje. Ook heb ik een pakket gewonnen met toffe goodies, en hier ga ik ook binnenkort een artikel over schrijven. Het geeft echt een fijn gevoel als er een pakketje binnen komt. Ik kan enorm genieten van het openmaken van de pakketjes en natuurlijk van de items zelf. Ik ben ook enorm dankbaar dat ik soms wat items mag testen voor mijn blog!

Waar ik in gedachten een beetje mee bezig ben geweest is carnaval. Ik ben ook al naar een carnavalswinkel geweest om te kijken of ik een leuk pakje kon vinden. Helaas heb ik niks kunnen vinden, maar dat is misschien maar goed ook. Ik begin namelijk te twijfelen of ik wel carnaval wil vieren. Vorig jaar heb ik het ook niet gevierd, omdat het eigenlijk niks voor mij is. Ik vind de muziek niet leuk en het is altijd zo onwijs druk. Ik ga er goed over nadenken, want carnaval is over ongeveer een week al!

Wat ik trouwens vooral doe in mijn vrije tijd is The Walking Dead kijken. Ik ben helemaal verslaafd aan deze serie. Ik volg hem samen met mijn zusje en ondertussen zijn we al ongeveer op het midden van seizoen 2. Het is super spannend en ik vind het fascinerend hoe ze de zombies hebben gemaakt. De verhaallijnen zijn heel tof bedacht en de acteurs acteren ontzettend goed. Het is echt een aanrader als je niet bang bent van zombies en bloed en van wat spanning houdt.

Dat was het eigenlijk wel! Ik wil je bedanken voor het lezen. De komende twee weken ga ik dus nog hard aan de slag op mijn stage en dan ga ik genieten van een heerlijk weekje vrij! Ik weet niet precies of er de komende weken op maandag, woensdag, vrijdag en zondag altijd een artikel online zal komen, maar ik ga mijn best doen! Hopelijk begrijpen jullie dat!

Hoe gaat het met jou?

Related:

7 Comments

 • Reply Manon

  Bloggen is geen verplichting he meid. Als het een weekje niet gaat, dan is dat gewoon zo! Stage gaat snel he? Maar ik herken het wel hoor, dat je liever op school zit voor de rust en regelmaat 🙂 Je hebt bijna rust!
  Ik vier ook nooit carnaval. Ik vind het ook echt verschrikkelijk, om de zelfde redenen. Ik ga gewoon lekker andere dingen doen. Het is overal rustig want iedereen die slaapt/drinkt/feest toch alleen maar hihi.

  27 januari 2016 at 09:40
 • Reply Evelijn

  Leuk om te lezen en tof hoesje! Veel plezier in de vakantie, xxx

  27 januari 2016 at 17:12
 • Reply Daenelia

  Maakt toch niet uit? Ik had deze week ook geen zin, nou, jammer dan. Dan plaats ik ook niks.
  Carnaval is niets voor mij, maar ik ben dan ook van het Noorden van de rivieren. Ik kan me wel voorstellen als je vriendinnen en familie het wel heel leuk vinden, dat je dan wel meedoet. Maar dat beslist iedereen lekker voor zichzelf 🙂
  Gelukkig is stage wel iets anders dan echt werken. Maar je hebt nog even school om bij te komen. Als je echt aan de slag gaat, is het echt anders. Maar … een stage helpt je wel voorbereidt te zijn op echt werk. Goed dat je herkent dat je veel geleerd hebt!

  27 januari 2016 at 17:34
 • Reply Joyce rdt

  Gelukkig kun je gaan aftellen meid en heb je dadelijk wat meer tijd voor jezelf.
  Dus in je carnavalsvakantie lekker genieten, het is je gegund (en succes met de laatste loodjes)!

  Liefs.x

  27 januari 2016 at 21:32
 • Reply Anne-Sterre

  Kan me voorstellen dat je die drukte op een bepaald moment goed zat bent, gelukkig mag je bijna weer naar school! Carnaval vind ik ook niks, heb het één keer gevierd en moet er bij wijze van spreken nog steeds van bijkomen :p die muziek, de drukte, het duwen en trekken. Ik bedank er liever voor.

  27 januari 2016 at 21:36
 • Reply Hilde

  Heel veel succes met de laatste weken stage!!
  Wat leuk dat je een paar pakketjes hebt ontvangen! 🙂 Ben benieuwd naar de bijbehorende blogposts! 🙂

  28 januari 2016 at 09:20
 • Reply Neelke

  Succes met de laatste loodjes op je stage, en ik hoop dat je een fijn rooster daarna hebt, zodat je weer even wat meer tijd voor jezelf hebt. Liefs!

  28 januari 2016 at 09:51
 • Leave a Reply