Persoonlijk

Mijn doelen voor 2016

2016migoal_prod-1_1024x1024

2016 is van start gegaan! Een gloednieuw jaar ligt voor onze voeten, en dat vind ik altijd erg prettig. Het voelt als een leeg boek dat ik weer mag vullen. Voor 2016 heb ik een aantal doelen opgesteld. Ik vind het fijn om mijn leven te verbeteren, en in het nieuwe jaar wil ik zoveel mogelijk waarmaken.

Héél véél leuke dingen doen
Afgelopen jaar heb ik een hoop leuke dingen gedaan, maar ik kan niet zeggen dat 2015 een spetterend jaar was. 2016 mag van mij leuker worden, met veel toffe activiteiten. Denk aan dagjes uit, meer opstap gaan etc. Ik denk dat het me gelukkiger maakt. Ik weet namelijk dat ik enorm kan genieten van deze dingen.

Positief denken
Elk jaar is dit een doel van mij, namelijk zo positief mogelijk denken. Dat is zo belangrijk in het leven, want het maakt een mens gelukkiger. Afgelopen jaar ben ik enorm gegroeid op dat gebied, maar ik wil er nog beter in worden. Je hebt je gedachtes namelijk zelf in de hand, dus het kan alsmaar beter worden. Ik ga er enorm mijn best voor doen, en stiekem hoop ik dat dit op iedereen zijn doelenlijstje staat.

Minder nadenken, meer doen
Soms zit ik met mezelf in de knoei. Dan denk ik teveel na, terwijl ik juist meer moet doen. Ik moet meer mijn dromen gaan volgen, en minder piekeren. You only live once.

IMAG0665

Mijn vriendinnen vaker zien
In 2015 heb ik mijn vriendinnen te weinig gezien. De keren dat ik mijn vriendinnen zag waren wel ontzettend gezellig, en ik wil vaker van zulke momenten meemaken. Ze maken me namelijk gelukkig. In 2016 wil ik meer energie stoppen in mijn vriendinnen.

Naar festivals gaan
Ik ben nog nóóit naar een festival geweest, maar ik wil het graag een keer meemaken. In 2015 had ik er geen behoefte aan, maar in 2016 wil ik echt kennis gaan maken met festivals. Ik weet namelijk van mijn vriendinnen dat het ontzettend leuk kan zijn, en wie niet waagt wie niet wint. Het kan zijn dat het uiteindelijk toch tegenvalt, maar dan ben ik wel een ervaring rijker!

Mijn blog goed onderhouden
In 2015 heb ik ontzettend veel geblogd, voornamelijk op Happy Liz. Ik heb me goed gehouden aan mijn vaste uploaddagen, namelijk maandag, woensdag, vrijdag en zondag. In 2016 wil ik dit doorzetten. Ik wil niet dagelijks artikelen gaan plaatsen, want vier keer in de week vind ik precies goed. Ik heb zin in het nieuwe blogjaar, en ik ga natuurlijk weer enorm mijn best doen!

Mijn stage goed afronden & goed mijn best doen voor school
Ik moet nog 5 weken stage lopen, en dan is mijn stage klaar. Tot nu toe is het goed gegaan, en dat wil ik natuurlijk volhouden. Ik ben niet bang dat ik een onvoldoende ga halen. Na mijn stage moet ik weer naar school. Het zal wennen zijn om weer te moeten leren, maar ook hier ga ik helemaal voor! Ik wil mijn tweede leerjaar halen, en ook mijn derde leerjaar wil ik goed beginnen!

Regelmatig autorijden, ook op de snelweg
Dit doel gaat zeker weten goed komen, maar ik zet hem er toch even tussen. Ik wil in 2016 veel auto gaan rijden, en ook de snelweg regelmatig bezoeken. Ik heb namelijk van verschillende mensen gehoord dat ze niet meer op de snelweg durven te rijden, en dat wil ik niet laten gebeuren. Ik wil het bij gaan houden, maar dat vind ik geen probleem want autorijden vind ik leuk!

IMG_8237

Zeker vijf kilo aankomen
Ik moet aankomen, want ik heb ondergewicht. In 2015 is het aankomen niet gelukt, want ik ben juist afgevallen. Dat was natuurlijk niet de bedoeling. In 2016 wil ik zeker vijf kilo aankomen, en hoe meer hoe beter. Het zal een strijd worden, maar ik ga hard mijn best doen.

Social media beter bijhouden
En het laatste doel is social media beter bijhouden. Hier bedoel ik Instagram en Twitter mee. In 2015 ben ik best actief geweest, maar het mag gerust wat meer worden. Ik vind het namelijk ook leuk om te doen, en zo kom ik meer in contact met andere bloggers. Op Instagram ben ik meer te vinden dan op Twitter, dus ik wil me vooral gaan focussen op Twitter.

Ik ga hard mijn best doen om mijn doelen waar te maken. 2016 word hopelijk mijn jaar. Ik zie het positief voor ogen, en dat is belangrijk! Ik ben benieuwd naar jullie doelen!

Wat zijn jou doelen voor 2016?

Related:

10 Comments

 • Reply Deisy

  Hele mooie en prachtige doelen heb jij opgeschreven zeg! Positief denken is zo belangrijk en ben blij om te horen dat jij ook dit realiseert. Ik wens je in ieder geval een spetterend nieuwjaar toe en dat al je mooie wensen maar uit mogen komen dit jaar.

  1 januari 2016 at 11:50
 • Reply Tineke

  Mooie doelen meid, het gaat je vast lukken. Ik wil in 2016 gewoon gaan genieten en mij inderdaad ook niet druk proberen maken.
  Liefs

  1 januari 2016 at 11:51
 • Reply Noortje Wijckmans

  Hele mooie doelen! Hoop dat je een prachtig 2016 hebt!! Mijn doelen dit jaar zijn om meer open te staan voor nieuwe ervaringen, mijn blog en youtube kanaal groeien, een gezonde leefstijl volhouden en veel reizen!
  Project NW | Impatience

  1 januari 2016 at 12:53
 • Reply Mona - Vandaagismooi.nl

  Mooie doelen, goed streven! Veel succes en een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

  1 januari 2016 at 13:06
 • Reply Evelyne

  Mijn beste wensen voor ’t nieuwe jaar! Succes met je doelen, maar ‘k ben er zeker van dat je dit wel zal lukken 😉
  Mijn doel is meer gaan fotograferen. Doe ‘k eigenlijk veel te weinig, helaas.

  1 januari 2016 at 14:08
 • Reply Steffi

  Hele mooie doelen! Minder nadenken en meer doen is ook een doel van mij, ik heb het gevoel dat het helemaal gaat goed komen met ons dit jaar!

  1 januari 2016 at 15:13
 • Reply Manon

  Mooie doelen en ik wens je er ook heel veel succes mee !! Gelukkig nieuwjaar meid

  1 januari 2016 at 16:42
 • Reply Joyce rdt

  Mooie doelen meid! Vooral het positief denken vind ik een hele mooie.

  Succes met de doelen en een geweldigmooileukliefdevol 2016!

  Liefs.x

  2 januari 2016 at 18:52
 • Reply Hanneke

  Mooie, positieve doelen! Goed dat je een paar kilo probeert aan te komen, een gezond gewicht is belangrijk en mooi! 🙂

  Oh en festivals zijn leuk! Ik ben benieuwd waar je in 2016 heen gaat!

  Liefs, Hanneke

  5 januari 2016 at 18:53
  • Reply Lizzy

   Ja, ik wil ook ontzettend graag eindelijk gezond zijn! En ik ben ook benieuwd naar welke festivals ik ga in 2016! 🙂

   6 januari 2016 at 08:57

  Leave a Reply