Persoonlijk

Daar ben ik weer na een héle lange tijd

Mezelf2

Hey. Ken je me nog? Daar ben ik weer. Mijn laatste artikel was in september, wat echt méga lang geleden is. Eigenlijk schaam ik me er ook een beetje voor. Ook voelt het ook ontzettend gek om weer een blogje te schrijven. Ik kan het gevoel niet precies omschrijven, maar het is zeker positief! Waar ben ik geweest en wat heeft me beziggehouden? En betekend dit artikel dat ik weer ga bloggen? Ik ga het je allemaal vertellen.

September. De maand dat ik besloot om het bloggen naast me neer te leggen. Ik had er eerlijk gezegd geen zin meer in, en dan is de keuze al snel gemaakt. Ik was ook met andere dingen bezig en dat had mijn prioriteit. Zo begon ik namelijk met mijn derde en laatste jaar van mijn studie marketing en communicatie. Hét jaar met de examens. Achteraf bleek het allemaal mee te vallen, want de examens waren niet ontzettend pittig (gelukkig!). Ook kreeg ik al snel een bijbaan. Niet zomaar een bijbaan, want het is ook echt een bijbaan in de communicatie. Het heeft allemaal te maken met mystery shopping. Wat het precies is ga ik hier niet uitleggen want dan zijn we wel 500 woorden verder. Maar mijn taken zijn onder andere linkbuilding (zorgen dat het bedrijf beter vindbaar is in Google), de telefoon opnemen, mails beantwoorden en andere taken.

Maar zo hield ik me dus bezig met mijn studie en mijn bijbaan voor 8 uur in de week, en soms wat meer uren. Het was best druk en de behoefte om te bloggen bleef dus even weg. Wel ben ik met hele andere projecten bezig geweest. Zo heb ik bijvoorbeeld geprobeerd om een communicatiebureau te starten, wat uiteindelijk enorm faalde, heb ik een soort ‘story’ platform opgesteld en ben ik een online magazine begonnen. Helaas is het niks geworden, maar het waren wel projecten waar ik erg gemotiveerd in was. Het is namelijk altijd al mijn droom geweest om online iets moois op te zetten (naast een blog). Deze projecten hebben ook wat tijd gekost, maar dat heb ik met alle liefde gedaan. Ook heb ik er weer veel van geleerd.

En 2017 is dus aangebroken. Een gloednieuw jaar. Een frisse start als je het mij vraagt. Het jaar ben ik goed gestart. Zo heb ik mijn laatste examens afgerond, vierde ik mijn verjaardag, ging ik opstap en vierde ik andere verjaardagen. Ook had ik zo mijn dipjes, maar dat heeft iedereen wel eens. Ook heb ik geprobeerd te werken aan mijn voornemens, wat tot nu toe redelijk gelukt is.

Nu is het 5 februari. Alweer de tweede maand van 2017. De maand dat mijn stage start. Mijn stage ga ik ook lopen bij het bedrijf waar ik momenteel werk, dus dat is erg prettig! Het worden hele lange dagen, wat wennen zal zijn, maar ik heb er onwijs veel zin in! Ook is het de maand dat ik besloot om een artikel te schrijven op mijn vertrouwde blogje Happy Liz. Een blog die ik verwaarloosd heb, maar waar ik weer leven in wil brengen. Wel met een totaal ander concept, want ik heb natuurlijk ook nagedacht wat ik met mijn blog wil.

Het nieuwe ‘idee’ achter Happy Liz
Voor mijn blog heb ik een heel ander idee. Ik wil niet zomaar elke dag een artikel online hebben staan omdat het moet. Ik wil artikelen plaatsen waar ik met heel mijn hart achter sta. Artikelen die ik mooi vind om te delen en die ook écht inhoud hebben. Het liefst wil ik anderen inspireren, maar ook vermaken. De laatste tijd houd ik me ook erg bezig met positief leven, en mijn blog wil ik ook een positieve vibe geven. Mijn levenslessen wil ik delen, ik wil bepaalde onderwerpen in kaart brengen en ik wil mezelf laten zien. Dat wordt het idee achter Happy Liz. Daarnaast wil ik mijn blog niet te zwaar tillen. Niet alles hoeft perfect te zijn, want zo zit het leven ook niet in elkaar.

Nu ik het zo typ heb ik ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Ik wil nieuwe content creëren, maar niet met teveel perfectionisme. Plezier, dat is het belangrijkste. Wanneer je artikelen kunt verwachten kan ik dus niet precies vertellen, maar de artikelen die ik ga plaatsen zijn met 100% liefde geschreven. Ga daar maar van uit.

En nu komt het moment dat ik mijn artikel ga publiceren. Spannend! Het voelt heerlijk om Happy Liz nieuw leven in te blazen. Daarnaast wil ik mijn Instagram account ook actiever gaan gebruiken. Je kunt me volgen onder de naam lizzyaarts. Daar zullen ook niet de perfecte foto’s online komen, want ik wil het heel realistisch houden.

Ik heb ontzettend benieuwd hoe het met jou gaat! Waar houd jij je mee bezig? En ook wens ik je een hele fijne dag! Geef de mensen om je heen wat liefde en gun jezelf wat me-time! Tot de volgende keer!

Liefs, Lizzy

Related:

6 Comments

 • Reply Daphne

  Jeeej ben weer zo benieuwd!

  5 februari 2017 at 17:00
  • Reply Lizzy

   Leuk om te horen! 🙂

   7 februari 2017 at 16:02
 • Reply Saskia

  Leuk dat je weer terug bent!

  6 februari 2017 at 19:13
  • Reply Lizzy

   Lief van je Saskia! 🙂

   7 februari 2017 at 16:06
 • Reply Danielle

  Leuk dat je terugbent en dat het goed gaat! Ik snap helemaal wat je bedoelt dat je soms gewoon druk bent met je werk en alles. Dan heb je ook minder behoefte om te bloggen. Heb ik ook! Veel succes met alles 🙂

  7 februari 2017 at 10:07
  • Reply Lizzy

   Lief van je Danielle! En dankjewel! Jij ook succes met alles! 🙂

   7 februari 2017 at 16:08

  Leave a Reply