Over Happy Liz

kaboompics.com_Headphones and Laptop on a wooden desk

HappyLiz.nl is mijn persoonlijke lifestyleblog. Ik deel mijn levenslessen, breng bepaalde onderwerpen in kaart en schrijf persoonlijke artikelen. Met mijn blog wil ik anderen inspireren. Dat is mijn doel. Verwacht geen perfecte artikelen, maar pure artikelen. Mijn focus ligt niet op perfectie, terwijl dat jaren wel zo was. Daar ben ik vanaf gestapt, want het leven is niet perfect.

De artikelen die ik plaats heb ik geschreven met 100% liefde. Dat hoop ik over te brengen op jullie, mijn lezers. Mijn blog is echt mijn uitlaatklep en ik schrijf puur uit passie. Daarom heb ik ook geen vast blogschema. Ik schrijf wanneer ik zin heb om te schrijven. Hopelijk kun je genieten van mijn blog en haal je er misschien wat levenslessen uit. Dat zou ik geweldig vinden!

1 Comment

  • Reply patricia

    Op deze manier vind ik het leuk om wat meer over je te lezen. Ik ga je blog zeker in de gaten houden.

    groet’n Patricia

    29 januari 2016 at 12:18
  • Leave a Reply