Lifestyle

Waar ik van kan genieten #5: inspirerend boek & Pumpkin Spice Latte

IMG_86977

Er is een maand voorbij, en dat betekend een nieuw ‘waar ik van kan genieten’ artikel. In dit artikel deel ik al mijn favoriete items of bezigheden van de afgelopen tijd. In dit artikel komt onder andere Pumpkin Spice Latte voorbij (ja, een dupe van de Starbucks) en een heel handig schema! Ik heb er zin in! Jij ook?

IMG_86588Double dots oorbellen
Double dots oorbellen ken je denk ik wel. Het is een tijdje helemaal hip geweest, en ik heb deze oorbellen ook al een tijdje in huis. Het zijn twee bolletjes, een grote en een kleine. De grotere bol hoort achter je oor te zitten, en de kleinere bol voor je oor. Dat maakt het zo speciaal, want je verwacht het kleinere bolletje aan de achterkant. Ik vind het erg gaaf staan. Ze staan stoer, maar aan de andere kant ook erg chique. En ze zijn letterlijk bij élke outfit te combineren!

Jullie lieve reacties <3
De laatste tijd heb ik zoveel lieve reacties ontvangen op mijn blog! Ik word daar intens blij van, en ik wil jullie daarvoor bedanken. Het artikel ‘mijn strijd voor de kilo’s‘ was erg lastig voor me om te schrijven en te plaatsen. Het is namelijk een erg persoonlijk artikel. Toch ben ik blij dat ik het artikel online heb gezet, want ik heb zulke hartverwarmende reacties ontvangen! Hierdoor ben ik nog meer gemotiveerd geraakt om aan te komen. Nogmaals bedankt!

IMG_86477

366 dagen succesvol
In de herfstvakantie heb ik een boek gekocht, namelijk 366 dagen succesvol van David de Kock & Arjan Vergeer. Het boek bevat verschillende hoofdstukken die jou kunnen helpen naar een succesvol jaar. Het zijn in totaal dertien stappen. In het boek staan ook opdrachten die je uit moet voeren of vragen die je moet beantwoorden. Dat maakt het boek een stuk interessanter. Tot nu toe vind ik het boek onwijs inspirerend, en het heeft me erg geholpen. Het is moeilijk uit te leggen, maar het boek helpt je echt om een fijner leven te krijgen. Dat klinkt heel overdreven, maar ik heb het ervaren. David en Arjan zijn zo wijs en al hun wijsheid zit in dit boek.

IMG_86844

Pumpkin Spice Latte
Pumpkin Spice Latte is een erg bekend drankje van de Starbucks. Het is een samenstelling van pompoen, kaneel, kruidnagel, gember en nootmuskaat. Het is maar heel kort verkrijgbaar, en het is helaas al niet meer te verkrijgen. Tot mijn geluk heb ik een andere variant van Pumpkin Spice Latte gevonden, namelijk van Buisman. Het proeft niet precies hetzelfde als bij de Starbucks, maar het is een goede dupe. Je moet het proeven, echt.

Selena Gomez – Same Old Love
Er is een liedje wat ik zoveel geluisterd heb de afgelopen maand, namelijk Same Old Love van Selena Gomez. Het is een heerlijk nummer met een fijne beat, en de stem van Selena Gomez komt erg mooi uit in dit nummer. Toen ik het liedje voor het eerst hoorde moest ik even wennen, maar nu vind ik hem geweldig. Vooral als het refrein meerdere keren achter elkaar afspeelt. Deze gaat voorlopig nog wel even op repeat. En ik stop ook echt niet met zingen als ik dit liedje hoor.

Surprise met familie en vrienden
Dit jaar houd ik twee keer een suprise met mijn familie en mijn vrienden. Ondertussen hebben we de lootjes getrokken. Ik heb er zin in om de surprises voor de bereiden! Ik moet voor de suprise met mijn vrienden ook echt iets knutselen. Dat word nog wat, want ik ben niet zo creatief. Maar de gedichten schrijven en de cadeautjes kopen vind ik wel super leuk! Ik kan niet wachten op de twee avonden!

IMG_86877

Posting schedule
Deze posting schedule heb ik gevonden in het artikel van Lonneke. Het is een fijn schema waar je je artikelen in kunt zetten. Zo heb je precies een overzicht van de artikelen die online zijn gekomen, en van de artikelen die je nog wilt schrijven. Het schema is ook erg mooi vormgegeven en dat maakt het nog leuker om in te vullen! Ik heb hem een paar keer uitgeprint, dus ik kan voorruit.

IMG_86699

Witte chocolade kruidnoten
Bolletje heeft limited edition kruidnoten op de markt gebracht, namelijk witte chocolade kruidnoten. Deze kruidnoten vind ik ook echt het lekkerste, dus de zak moest mee! Mijn favoriete chocolade is namelijk witte chocolade. Ik wil Bolletje bedanken voor deze geweldige keuze, en jammer dat het limited edition is. Voor mij mag deze zak wel in het assortiment blijven. Als je nog nooit witte chocolade kruidnoten geproefd hebt, ga het een keer proberen. Het is jummie!

Heb jij ooit Pumpkin Spice Latte geproefd? En waar heb jij van kunnen genieten?

Related:

26 Comments

 • Reply Tiffany

  Dat schema lijkt me super fijn! Helaas kan ik deze printable niet vinden in het artikel van lonneke 🙁 heb jij de link nog?

  16 november 2015 at 08:03
  • Reply Lizzy

   De printable bevindt zich in de laatste link die Lonneke deelt. Het zit bij het monthly stats schema!

   16 november 2015 at 14:19
 • Reply Caro ~ My Beautycase

  Wat leuk om te lezen van welke dingen je kan genieten! Dat schema lijkt me heel erg handig voor mijn blog. Ik ben toevallig de laatste tijd heel erg bezig met lijstjes, to do boekjes enz.. 🙂

  16 november 2015 at 11:44
  • Reply Lizzy

   Wat leuk! Lijstjes zijn ook zo handig en leuk om in te vullen! 🙂

   16 november 2015 at 14:18
 • Reply Britt

  Leuk om te lezen! Pumpkin Spice Latte is echt mijn favoriete drankje, ik ben benieuwd naar dit. Waar heb je het gevonden?

  16 november 2015 at 13:14
  • Reply Lizzy

   Dankje, leuk om te horen! En je kunt het drankje kopen bij de EMTÉ supermarkt! 🙂 Ik denk dat ze het drankje ook wel bij andere supermarkten hebben!

   16 november 2015 at 14:17
 • Reply Anne-Sterre

  Ik ben wel benieuwd naar een review over dat boek eigenlijk. Het klinkt veelbelovend, zo’n succesvol jaar.

  16 november 2015 at 13:39
  • Reply Lizzy

   Ja he! Het klinkt echt heel interessant, en dat is het ook zeker! 🙂

   16 november 2015 at 14:17
 • Reply Steffi

  Leuke dingen allemaal, ik ben zelf net aan het boek begonnen en ik vind het ook onwijs inspirerend!

  16 november 2015 at 14:51
  • Reply Lizzy

   Leuk dat je erin begonnen bent! En fijn dat je het zo inspirerend vindt! Heel veel lees plezier nog! 🙂

   17 november 2015 at 11:28
 • Reply Elles [3lles]

  Super leuk om te lezen! Ik ben ook een beetje verslaafd aan pepernoten met een witte chocoladerandje, zo lekker. Ik zoek ze altijd uit in een zak met verschillende soorten, op een gegeven moment blijven de pure pepernoten over.
  Xoxo

  16 november 2015 at 15:47
  • Reply Lizzy

   Dankje! Lief van je! En dat deed ik ook altijd haha! Zo fijn dat er nu gewoon een zak is met alleen maar witte chocolade kruidnoten! 🙂

   17 november 2015 at 11:29
 • Reply Rosie

  Wat ontzettend knap dat je probeert aan te komen! Zet ‘m op! <3 Het boek 366 dagen succesvol las ik een aantal jaren geleden ook en vond ik zo tof! Heeft me echt geholpen bij het nemen van een aantal keuzes:)!

  Fijne avond! Liefs, Rosie

  16 november 2015 at 16:54
  • Reply Lizzy

   Dankjewel! Ik ga mijn best doen! Leuk dat je het boek ook hebt gelezen! En fijn dat het je zo geholpen heeft! Ik heb hem nog niet uit, maar mij heeft het ook al geholpen! 🙂

   17 november 2015 at 11:31
 • Reply Marleen

  Ik snap je helemaal! Ik kan ook altijd van zulke dingen genieten!

  16 november 2015 at 17:47
 • Reply kim

  Double dots wil ik nog heel erg graag! Ik vind het heel mooi. Leuk artikel!

  16 november 2015 at 19:34
 • Reply Ysanne

  Oh jaaa, pumpkin spice late: love it! Fijn lijstje is dit!

  16 november 2015 at 21:51
 • Reply debby

  Oh die pepernoten, die wil ik straks echt even halen. Ik denk trouwes dat ik 1 van de weinige ben die pumpkin spice niet lekker vind

  17 november 2015 at 08:23
  • Reply Lizzy

   Oh lekker, zeker gaan halen! 🙂 En ik denk inderdaad ook dat je een van de weinige bent, maar iedereen heeft zijn eigen smaak!

   17 november 2015 at 11:32
 • Reply jeapiebel

  Witte chocolade kruidnootjes geniet ik ook echt van. Net als boek lezen en youtube muziek luisteren.

  17 november 2015 at 08:35
 • Reply Jolet

  Ik deel met 100% de liefde voor de witte chocoladepepernoten!!

  17 november 2015 at 16:30
 • Reply Laura

  Ik heb de 365 dagen succesvol! Ik vind het zo inspirerend en er staan ook echt goede tips in enzo!

  17 november 2015 at 17:03
  • Reply Lizzy

   Ja vind ik ook! De tips zijn super interessant en erg bruikbaar!

   18 november 2015 at 09:12
 • Reply Kirsty

  Leuke punten noem je! De Pumpkin Spice Latte van Starbucks vind ik ook wel heel lekker, hoewel ik hem dit jaar nog niet heb gehad!

  17 november 2015 at 19:43
 • Reply Quinty | Let 's Talk Lipstick

  Zelf ben ik niet zo van die oorbellen maar bij sommige mensen vind ik het toch wel leuk. Ik hoor best vaak dingen over pumkin Spice latte, ik zal het eens proberen! En die witte kruidnoten HEERLIJK 🙂

  17 november 2015 at 19:59
  • Reply Lizzy

   Ja, zeker een keertje proberen! Het is het waard, tenminste als je een beetje van speculaas houdt! En jaaa, witte kruidnoten zijn zo jummie!

   18 november 2015 at 09:13

  Leave a Reply