Lifestyle

De nieuwste bites van BitesWeLove + win

IMG_892555

Een tijdje terug vertelde ik over mijn ervaring met BitesWeLove. Helaas staat dat artikel niet meer online omdat de foto’s het niet meer deden door de storing op mijn blog. Maar vandaag heb ik een artikel over de nieuwste bites van BitesWeLove. Wat vind ik van de smaken? Daarnaast heb ik nog een leuke winactie, omdat mijn blog deze maand een halfjaar bestaat!

IMG_89033

Voor de mensen die niet weten wat BitesWeLove is: BitesWeLove maken de lekkerste tussendoortjes. De tussendoortjes zijn op basis van noten, superfoods en chocolade. De bites zitten in een zakje waardoor het makkelijk mee te nemen is. Als je een abonnement neemt op BitesWeLove ontvang je wekelijks een doos met vier zakjes. Je kunt je voorkeuren doorgeven op de website, en het team stelt de zakjes voor je samen. Ook mijn bites kwamen in een mooie doos binnen!

IMG_89222

Sinds kort heeft BitesWeLove een paar nieuwe smaken uitgebracht. Ik heb ze mogen testen. Echt ontzettend leuk! Ik wist van tevoren de inhoud van de zakjes nog niet, dus het was een verrassing bij het uitpakken van de doos. Ik werd gelijk enthousiast, dat kan ik je vertellen! Hieronder bespreek ik even alle smaken.

IMG_89388

Als eerst nummer 60 ‘A Apple A Day’. De bite bevat veel vezels en heeft een zoete smaak. In het zakje zitten gedroogde appelstukjes, rozijnen en cashewnoten. De bite zorgt voor mee energie, en dat is belangrijk! Deze bite vond ik erg lekker! Eerst hield ik niet zoveel van cashewnoten, maar door deze bite ben ik er meer van gaan houden! De appelstukjes proefde ook Γ©cht naar appel, en de rozijnen waren mijn favoriet.

IMG_89422

Nummer 61 ‘Sunflower Pecan Berry’ is een mix van pecannoten, gedroogde cranberries en zonnebloempitten. Over deze bite ben ik het minst enthousiast, omdat ik niet zo van de pecannoten en zonnebloempitten ben. De cranberries waren wel lekker zoet!

IMG_89511

Het derde zakje heet nummer 62 ‘Apple Of My Eye’. Echt een ontzettend leuke naam! De bite bestaat uit echte herfstkleuren, een warme combinatie. Ook deze bite bevat veel vezels. In het zakje zitten gedroogde cranberries, gedroogde appelstukjes, ongebrande bruine hazelnoten en gedroogde goji bessen. De combinatie vond ik ontzettend lekker! Goji bessen had ik nog nooit gehad, maar het beviel goed!

IMG_89533

En als laatste het zakje 63 ‘Berry Coco Cashew’. De ongebrande cashewnoten, kokoschips en gedroogde cranberries smaken goed samen. De gedroogde cranberries maakt de bite wat zuurder, en daar hou ik wel van. De kokoschips vond ik redelijk, want de smaak van kokos kwam niet erg sterk over.

IMG_89144

Ik heb genoten van de bites! Drie van de vier zakjes vond ik erg lekker, alleen zakje nummer 61 was niet mijn ding. Mijn favoriete zakje was nummer 60 ‘An Apple A Day’. Ik ben namelijk gek op de gedroogde appelstukjes en de rozijnen. Ik vind dat BitesWeLove mooie zakjes heeft samengesteld!

IMG_89333

Ter ere van het halfjaar bestaan van mijn blog, op 24 december, heb ik drie winacties geregeld. Als eerste winactie mag ik twee van deze BitesWeLove boxen weggeven! Hoe leuk!

Om kans te maken moet je het volgende doen:
-Laat in een reactie achter waarom jij een box zou willen winnen. Vergeet ook niet je e-mailadres in te vullen!
-Volg mijn blog op Bloglovin’.
-Volg mij op Instagram.

Om extra kans te maken:
-Volg mij op Twitter.

Je kunt meedoen tot 16 december. Succes iedereen!

Wat vind jij van BitesWeLove?

Related:

18 Comments

 • Reply Hilde

  Wat een ontzettend leuk concept is dit!! πŸ™‚ Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin'(Hilde/lifetc) en op Instagram (@lifetcblog)

  9 december 2015 at 09:29
  • Reply Hilde

   Enne waarom ik heel graag deze box zou willen winnen? Ik probeer gezonder te gaan leven, en deze healthy snacks zouden me al een beetje in de goed richting kunnen helpen πŸ™‚

   9 december 2015 at 09:30
 • Reply Lies

  Wat leuk! Ik heb er wel eens wat van voorbij zien komen, maar ik heb het zelf nog geen kennis mee kunnen maken. Ze lijken me wel erg lekker.

  9 december 2015 at 11:13
 • Reply Danielle

  Oh dat ziet er lekker uit! En die sneeuwvlokjes nu op je site <3 zo leuk :D! Word ik helemaal kerstig van!

  9 december 2015 at 12:01
 • Reply Chelsey

  Ik heb wel al eens van BitesWeLove gehoord ja, alleen nog nooit geprobeerd. Lijkt mij wel erg lekker dus ik doe mee! Ik volg je al via Bloglovin’ en ben je meteen gaan volgen op Insta & Twitter πŸ™‚ x

  9 december 2015 at 14:53
 • Reply Margo

  Wat is je blog leuk kersterig!! Mega gezellig zeg πŸ™‚
  Ik heb dit al vaak voorbij zien komen en ik ben er heel benieuwd naar! Ziet er heel lekker uit, ik zou het lekker door m’n granola heen doen voor het ontbijt. Zit je meteen vol πŸ™‚

  9 december 2015 at 15:24
 • Reply Joycerdt

  Helemaal leuk en lekker haha.

  Lfs.x

  9 december 2015 at 15:33
 • Reply Marlies

  Lekker! Ik heb al een abonnement hier op dus ik sla over πŸ˜‰

  9 december 2015 at 16:36
 • Reply irene

  ziet er lekker uit πŸ™‚

  9 december 2015 at 17:13
 • Reply Manon

  Oeh super lekker! Die nr 60 lijkt mij ook echt heerlijk πŸ™‚
  Dus, ik doe heel graag mee met je winactie.

  9 december 2015 at 17:24
 • Reply Nathalie

  Het ziet er lekker uit!
  Liefs Nathalie

  9 december 2015 at 19:15
 • Reply Sandra

  Super tof dat je zo’n pakketje toegestuurd kreeg! Het lijkt mij erg voedzaam allemaal. Mij trekt het niet zo erg, want ik vind gedroogde vruchten veel te zoet en veel noten mag ik niet eten. Ik doe dus niet mee met je winactie haha. Wel nice dat je wat weg mag geven! πŸ™‚

  9 december 2015 at 19:49
 • Reply EVa

  Wat een ontzettend leuk pakket! Dit past helemaal bij natuurvoeding om gezond te snacken. Leuk ook om de zakjes mee te nemen voor onderweg. Ik ga eens kijken op de website van BitesWeLove!
  Liefs,
  Eva

  9 december 2015 at 20:10
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ze zien er allemaal erg leuk en lekker uit. Fijne review ook!

  10 december 2015 at 12:46
 • Reply Ysanne

  Oh wat tof dat je dit doet, leuk merk ook! Ik lust zelf niet zoveel noten dus laat deze even voorbij gaan πŸ™‚

  10 december 2015 at 13:06
 • Reply Marloes

  Zo een half jaar alweer, proficiat! Ik heb deze boxen wel vaker voorbij zien komen maar ik ben er zo een die rozijntjes en al die andere gedroogde dingen niet lust haha! Meer kans voor de rest dus πŸ˜‰
  – X Marloes

  10 december 2015 at 19:40
 • Reply Eline

  Free food! En ook nog eens (redelijk) gezond, ik doe mee! Ik heb deze boxen al vaker voorbij zien komen, en wil ze nu eindelijk eens een keertje proberen πŸ™‚ Ik heb alles gedaan wat je moest doen Γ©n om extra kans te maken.

  10 december 2015 at 19:50
 • Reply Sheila

  Wat leuk! Ik doe mee. Ik wil weer nieuwe gezonde snacks proberen en heb dit nog nooit geprobeerd. Dus dit is een mooie kans. Bij deze volg ik je ook op bloglovin en IG πŸ™‚

  12 december 2015 at 14:24
 • Leave a Reply