Lifestyle Mindstyle Persoonlijk

Dingen waar ik dagelijks niet zonder kan

Mobile

Een mens heeft dagelijkse behoeften. We kunnen niet zonder eten, drinken en een goede nachtrust. Maar daarnaast kunnen er ook andere dingen zijn waar een mens dagelijks niet zonder kan. Wat wil ik elke dag niet missen?

Ontbijt

Een fijne start in de morgen
Mijn dag start pas goed als ik me rustig klaar heb kunnen maken in de ochtend. Geen stress, maar op mijn gemak. Waar ik voornamelijk graag tijd voor maak is goed ontbijten. Ik hecht veel waarde aan een lekker ontbijt en kan daar ook intens van genieten.

Goede gesprekken
Dagelijks ben ik met mensen in contact, en ik kan ook erg gelukkig worden van goede gesprekken. Gesprekken die écht inhoud hebben en waar ik ook veel aan kan hebben. Deze gesprekken heb ik voornamelijk met mijn familieleden maar bijvoorbeeld ook met mensen op het werk.

Mijn mobiel
Dit kon toch niet missen tussen het lijstje? Mijn mobiel gebruik ik dagelijks. Sommige dagen meer dan andere, maar er gaat geen dag voorbij dat ik niet op mijn mobiel kijk. Ik kan ook echt niet zonder een oplader. Een oplader die mijn Apple snel oplaadt en wat geen uren duurt. Meestal hang ik mijn mobiel ’s avonds aan de oplader zodat het de volgende dag 100% is.

Tijd voor mezelf
Sommige mensen nemen heel weinig tijd voor zichzelf, maar ik kan me dat niet voorstellen. Na een lange werkdag moet ik ’s avonds gewoon even rusten. Het liefst met een serie of tv programma. Het is mijn moment van rust en dat heb ik elke dag nodig.

Tussendoortjes
Dit is misschien een rare, maar ik wil niet zonder tussendoortjes leven. Als ik heb geluncht heb ik rond half vier wel weer honger, en ik eet dan graag een koek of wat fruit. Als ik honger heb kan ik namelijk erg chagrijnig worden, en dat wil ik zelf ook niet hebben.

Lezen

Een fijne avondroutine
In de loop der tijd heb ik een fijne avondroutine ontwikkeld. Door deze routine te doen ga ik met een fris en rustig gevoel naar bed. Elke avond is het hetzelfde, maar ik zou het niet anders willen. Slapen met make-up op is voor mij ook een no go.

Dit waren de dingen waar ik dagelijks écht niet zonder kan. Wat wil jij dagelijks niet missen?

Related:

2 Comments

 • Reply Daenelia

  Oh, ik kan niet zonder mijn ochtendwandelingetje met de hond, ben ik achter gekomen. Ten eerste, omdat het moet (beestje moet ook zijn behoefte doen). Maar ten tweede ook omdat ik merk dat ik daardoor heel rustig de dag begin. Ik moet wel op tijd opstaan (anders … plast Chi gewoon op de grond naast mijn kant van het bed… :S). Daardoor hoef ik me nooit te haasten, tenzij ik me echt verslaap. En dat is ook al minder door de hond (zie opmerking over plassen XP). Gek genoeg dacht ik eerst dat dat rondje wandelen juist in mijn ochtendroutine voor stress zou zorgen. En dat is dus niet zo. Ook niet als het regent 🙂

  25 maart 2017 at 17:19
 • Reply Florentine

  Leuk artikel! Wat maak jij onwijs mooie foto’s <3

  9 juni 2017 at 17:12
 • Leave a Reply