Lifestyle Persoonlijk

Deze 6 landen wil ik zó graag bezoeken

1

Wat echt een droom van me is, is om veel te reizen. Ik wil veel meer van de wereld zien, dan alleen Nederland. Ik ben al in enkele landen op vakantie geweest, maar mijn lijst mag aangevuld blijven worden. Er zijn een paar specifieke landen die ik zó graag wil bezoeken. Zes landen zet ik op een rij.

Miami

Amerika: Miami
Amerika vind ik ontzettend mooi. Mijn voorkeur gaat uit naar de stad Miami. Ik vind de combinatie tussen de zee en de gebouwen prachtig. Het is best een luxe stad, en ik denk dat je je ook erg luxe voelt als je er bent. Dat is ook wel eens prettig! Als ik aan Miami denk, denk ik ook aan bekende mensen. Hoe gaaf zou het zijn om daar bekende mensen tegen te komen! En om niet te vergeten: het eten. Het eten in Amerika is amazing, en alle gave eettentjes ga ik langs als ik in Miami ben! Dreams!

1

Australië
Australië is aan de andere kant van de wereld, dus het is een hele verre reis. Het lijkt me heel gek en bijzonder om zo ver van huis te zijn. Het land lijkt me prachtig door al de mooie bergen en doordat het zo subtropisch is. Ook de lege vlaktes in Australië lijken me erg indrukwekkend. Er zijn ook heel veel mooie dieren te zien in Australië, en ik denk echt dat het een heel gaaf land is.

2

Zwitserland
Dan een totaal ander land, namelijk Zwitserland. Alhoewel ik eerst dacht dat ik meer van de subtropische landen was, spreekt Zwitserland me enorm aan. De hoge bergen met sneeuw ogen prachtig en ik denk dat het erg indrukwekkend is om het in het echt te zien. Ik zou er niet specifiek gaan skiën, maar ik denk wel dat het erg gaaf is om daar te fietsen. Ik zie het al voor me, verschillende mountainbikes op een rij, rijdend door Zwitserland. Fietsen door zo’n omgeving lijkt me een droom.

1

Zuid-Afrika
Afrika ligt ontzettend ver weg, maar ook dit land spreekt me aan. Specifiek Zuid-Afrika. In Afrika zijn er ook bergen, watervallen en veel natuur. Daarnaast leven de mensen er heel anders, en ik zou de wereld wel eens van die kant willen zien. Het lijkt me het leukste om een rondreis te maken door Zuid-Afrika. Het is een hele andere vakantie dan een zonvakantie, maar ik wil zo veel mogelijk van de wereld zien.

2

Ijsland
Ijsland, het land waar ik nog het meest benieuwd naar ben. Een vriendin van me is naar Ijsland geweest, en ze vond het ontzettend leuk. Mede door haar belevenis zou ik er graag heen willen. De vulkanen, de gletsjers en de rest van Ijsland lijkt me een sprookje. Ik wil baden in de Blue Lagoon, de mooiste gletsjers zien maar ook het Noorderlicht bekijken. Daarnaast ben ik ook nieuwsgierig naar de winkels die ze daar hebben en naar de bevolking die er leeft. Ik heb geen idee hoe een ‘dorpje’ eruit ziet in Ijsland.

2

Kroatië
En als laatste het land Kroatië. Ik ben er al eens bijna naartoe geweest, maar uiteindelijk gingen ik en mijn ouders en zusje toch naar Spanje. Mijn hart blijft verlangen naar een zonvakantie, en daar is Kroatië ideaal voor. Ik heb gelezen dat in Kroatië het mooiste strand is. Daarnaast lijken me de gebouwen ook gaaf om te zien. De haven op de foto lijkt me ook tof om te bezoeken. Ik ben niet bang dat ik nooit naar Kroatië zal gaan, want het is een land waar meerdere Nederlanders naartoe gaan.

Welk land wil jij nog graag bezoeken?

Related:

17 Comments

 • Reply Sandra

  Mooi lijstje Lizzy! Het is zo leuk om dit soort dromen te hebben. Reizen is fantastisch! Australië en Zuid-Afrika lijken mij ook heel gaaf! Alhoewel IJsland ook wel bijzonder is. Toch staat op dit moment de Filipijnen, Indonesië, Madagaskar en de Seychellen op een gedeelde eerste plek hihi.

  13 januari 2016 at 16:35
 • Reply Chelsey

  Leuk lijstje met mooie bestemmmingen! Ijsland lijkt mij echt zo mooi. Meer reizen, je weet wat ze zeggen. Je kan je geld beter uitgeven aan ervaringen dan aan spullen! Spanje staat op mijn lijstje, daar ben ik nog nooit geweest. Als het goed is ga ik er deze zomer heen met mijn vriend 🙂

  13 januari 2016 at 16:39
 • Reply Darina

  Prachtig lijstje! Kroatië en Zwitserland zijn échte aanraders! Ik zou ook IJsland en Australië willen bezoeken.

  13 januari 2016 at 16:41
 • Reply Desiree

  Ik kan me helemaal vinden in Kroatië, Ijsland en Zuid-Afrika! Zullen we samen gaan? 😉 Lijkt me zo gaaf daar! Zelf zou ik ook heel graag een keer naar Thailand/Indonesië gaan! Italië ben ik trouwens ook nog nooit geweest..er zijn zoveel mooie landen waar ik een bezoekje aan zou willen brengen! Die foto’s zorgen wel voor vakantiekriebels, haha! Liefs

  13 januari 2016 at 16:50
 • Reply Dalinka

  Mooie lijst! Australië en IJsland staan ook zeker op de mijne. En Zwitserland lijkt me ook prachtig. Ook wil ik nog naar Canada, Noorwegen en wil ik Oostenrijk, Schotland en Ierlsnd verder ontdekken. Zoveel moois nog te zien!

  13 januari 2016 at 18:57
 • Reply Sarah

  In Miami ben ik vorig jaar geweest maar bekende mensen heb ik er helaas niet gezien 😉
  Zuid-Afrika en Ijsland wil ik ook super graag eens zien. Lijkt me zo mooi daar.

  13 januari 2016 at 19:04
 • Reply Marushi

  Miami wil ik ook nog wel eens naar toe. Maar eigenlijk trekt Amerika mij niet zo erg. Leuk lijstje! Op mijn nummer een staat nog steeds Japan. Hopelijk komt die wens volgend jaar uit. -x-

  13 januari 2016 at 19:36
 • Reply Charelle

  Jaa naar Ijsland wil ik ook héél graag. En weer naar Amerika, héél Amerika wil ik zien, haha! Australië staat trouwens ook op mijn must visit lijstje! ^^

  13 januari 2016 at 20:58
 • Reply BySilke

  Ooh, wat een heerlijke landen! Ijsland is écht écht de max, ik ging er vorig jaar en ik zou zo meteen teruggaan haha. Je moet wel je winterkleren aandoen 😉 Enne een dorpje, dat bestaat er niet echt hihi. Gewoon wat huisjes bij elkaar in een straal van x km 😉 Die andere landen op je lijstje lijken me ook echt heel leuk, vooral Australië! 😀

  14 januari 2016 at 07:01
 • Reply jeapiebel

  Zwitserland ben ik al geweest. Andere landen ga ik wel met je mee. ;-)Kroatië net als jij, ben ik ook bijna geweest. Uiteindelijk ging het toch niet door. Vroeger heb ik geen behoefte om naar Australie te gaan, maar nu omdat hij aan de andere kant van de wereld is klinkt het interessant.

  14 januari 2016 at 09:23
 • Reply Manon

  Ik denk dat ik met je mee ga hahah. Dat zijn plekken die ik ook graag nog een keertje zou willen zien. De plaatjes in je artikel doen het hem ook echt. Ze zijn prachtig <3

  14 januari 2016 at 10:32
 • Reply Nicole

  Oeh Ijsland lijkt me gaaf. Ik wil ook nog heel graag Noorwegen en Finland bezoeken.

  14 januari 2016 at 12:16
 • Reply Judith

  Ik sluit mij hierbij aan! Mag ik met je mee? Hahaha! XO

  14 januari 2016 at 13:11
 • Reply Caro ~ My Beautycase

  Dat zijn zeker mooie landen die op je lijstje staan! Zelf wil ik heel graag naar Aruba, New York en naar Parijs want daar ben ik ook nog nooit geweest. 🙂

  14 januari 2016 at 15:40
 • Reply Ayla

  Ik ga dit jaar hopelijk naar Kroatië 😀 heel mooi!

  15 januari 2016 at 10:49
 • Reply Mei Qi

  Australië is zo mooi!! Al die landen die je hebt uitgekozen zijn trouwens heel erg mooi!! Ik hoop dat je droom ooit uit komt!

  15 januari 2016 at 17:24
 • Reply Vivian

  Ik ben een paar keer op doorreis in Zwitserland geweest – in Genève en Luzern – en het is er inderdaad echt heel mooi: ik zou er heel graag nog eens een keer echt op vakantie willen!

  2 februari 2016 at 18:56
 • Leave a Reply